Been there, done that

CEO, Enabler & mahdollistaja

Mika ”Luigi” Järvinen

Minä rakastan uusia ennätyksiä, kaikkien aikojen parhaita kuukausia ja työstään innostuneita ihmisiä.

Minua kuvataan inspiroivana, energisoivana ja aikaansaavana myynnin ja markkinoinnin ammattilaisena, jonka kanssa tulee naurettua paljon.

Valmentamistyöni merkitys minulle on auttaa ihmisiä menemään eteenpäin, koska kehittyessään ihminen kokee enemmän onnellisuutta elämässään.

Autan ihmisiä ja yrityksiä tulemaan paremmaksi siinä, missä he ovat jo hyviä.

Valmennan yritysten johtoa ja työntekijöitä saamaan parempia tuloksia työssään haastamalla heidän vakiintuneita ajattelu- ja toimintatapoja. 

Tuon ihmisten tuttuun työhön ja asioihin tuoreita, uusia näkökulmia ja työvälineitä, jotka inspiroivat ja energisoivat ihmiset työssä kehittymiseen ja henkilökohtaiseen tuloskasvuun.

Tuen ja tsemppaan ihmisiä muuttamaan hyvät aikomukset toimiviksi tavoiksi. 

Minulla on yksi kysymys teille. Mitä muuttamalla saisitte nopeammin ja helpommin parempia tuloksia?

Strategisti

Pasi Sillanpää

Mä olin lapsena kiltti ja siksi musta on ajan myötä tullut vähän rasavilli. 
 
Mitä pidempään olen näitä hommia tehnyt, sitä enemmän minusta tuntuu, että ajoittainen anarkismi pelastaa tylsyydeltä ja huonoilta ideoilta. Voit silti ottaa rauhallisesti, minun anarkismini ei ole sitä vaarallisinta lajia. Se on enemmänkin siedätyshoitoa.
 
Mun intohimoksi on kehittynyt hyvien asioiden tekeminen uudella tavalla ja hidasta kuolemaa kohti käyvien vanhojen ajatusten hylkääminen. Uskon, että jokaisessa ihmisessä ja sitä kautta jokaisessa organisaatiossa on se nappi, jota painamalla löytyy täysin uusi vaihde. 
 
Uskon siihen, että kun ihmisille antaa mahdollisuuden, suurin osa haluaa loistaa. Se tuo vastustamatonta energiaa, joka vie mukanaan niin työkaverit kuin asiakkaat. Asioita ei tarvitse tehdä uudella tavalla vain siksi, että tehdään uudella tavalla. Parempi on tehdä niitä uudella tavalla siksi, koska se on niin paljon tuloksellisempaa.
 
Ei puhuta kulttuurista ja ymmärryksestä, vaan puhutaan siitä, mitä pitää tapahtua, mitä pitää olla. Kulttuurit, strategiat, järjestelmät ja menetelmät ovat kivoja välineitä, mutta se pihvi on terävissä ajatuksissa ja toiminnassa. Olen varma, että jos sinä haastat minut ja minä haastan sinut, syntyy jotakin tavallista enemmän. 
 
Onko sinulla varaa olla kokeilematta?

Moni asia muuttunut.
Mahdollisuuksia on enemmän. Kauppaa tehdään aktiivisesti. Olisiko aika tavata ja saada hyviä asioita aikaan.

Jätä puhelinnumerosi ja paras aika tavoittaa, niin käydään yhdessä läpi miten saamme hyvät aikomukset kasvua vauhdittavaksi toiminnaksi. 

Moni asia muuttunut.
Mahdollisuuksia on enemmän. Kauppaa tehdään aktiivisesti. On aika jälleen tavata ja aktivoitua.

Jätä puhelinnumerosi ja paras aika tavoittaa, niin käydään nopeasti läpi miten saamme selkerangan suoristettua organisaatiosta. Luodaan pelisuunnitelma ja pelataan tiiminä!