HOI bisnesaamu on aito nuotiopiiri

Saatat muistaa James Liptonin taitavat, hyvin henkilökohtaiset haastattelut Actors Studiossa. Hänen kysymyksensä tähtinäyttelijöille olivat juuri sopivan henkilökohtaisia olematta tungettelevia.
Jos yhdistät Actors Studion konseptiin aitoon nuotiopiirin, jossa yleisö osallistuu aktiivisesti haastatteluun miltei kosketusetäisyydeltä, olet HOI bisnesaamussa.
Ensimmäisen HOI bisnesaamun vieras kenkäsuunnittelija Minna Parikka kertoi siitä, miten hänestä tuli suunnittelija, miten hän ylläpitää luovuuttaan, millainen suhde hänellä on bisnekseen ja millaista on työskennellä muotialalla.
Toisessa aamussa vieraana oli Dear Lucyn ja Sympan perustaja Taina Sipiliä. Hänen kanssaan keskustelimme esimerkiksi siitä, mitä kokemus on tuonut startup yrittämiseen ja miten innostus, sekä seikkaliu pysyy matkassa mukana.

Keskusteluista syntyy aito dialogi paikalla olevan yleisön kanssa. Vieraan tarina täydentyy yksityiskohdilla, jotka luovat kiinnostavia kokonaiskuvia heidän ajattelustaan.

HOI bisnesaamu järjestetään tiistaiaamuisin ja vain pienelle yleisölle, korkeintaan neljällekymmenelle vieraalle kerrallaan. Jos haluat nähdä mielenkiintoisten tarinoiden taakse, nähdä ihmiset omana itsenään, saavu paikalle. Tätä ei voi kokea muualla.
Pidämme huolen, että jokainen vieras on käsin poimittu ja ehdottoman mielenkiintoisella taustalla varustettu. 
HOI bisnesaamut jatkuvat ensi tiistaina ja silloin vieraana on ehkä Suomen palkituimman, 80 arkkitehtia työllistävän JKMM toimiston yksi perustaja, Samuli Miettinen. Heidän toimistonsa kädestä ovat syntyneet mm. Osuuspankin uusi pääkonttori, Keskon uusi kampus, Helsingin yliopiston tiedekulma, Amos Rex taidemuoseo ja Turun pääkirjasto. 
Hänen kanssaan keskustelemme mm. siitä, millaista on työskennellä paikassa, jossa kaikki projektit ovat ryhmätyön tulosta.
Ilmoittaudu heti: https://kuudesaisti.fi/events/arkkitehti-samuli-miettinen/

Moni asia muuttunut.
Mahdollisuuksia on enemmän. Kauppaa tehdään aktiivisesti. Olisiko aika tavata ja saada hyviä asioita aikaan.

Jätä puhelinnumerosi ja paras aika tavoittaa, niin käydään yhdessä läpi miten saamme hyvät aikomukset kasvua vauhdittavaksi toiminnaksi. 

Moni asia muuttunut.
Mahdollisuuksia on enemmän. Kauppaa tehdään aktiivisesti. On aika jälleen tavata ja aktivoitua.

Jätä puhelinnumerosi ja paras aika tavoittaa, niin käydään nopeasti läpi miten saamme selkerangan suoristettua organisaatiosta. Luodaan pelisuunnitelma ja pelataan tiiminä!