Orient&Occident

”Kasvamme yhdessä paremmiksi markkinoijiksi”

Kasvamme yhdessä paremmiksi markkinoijiksi

Kun haluamme luoda uuden konseptin tai tehdä asioita uudella tavalla, on Kuudes Aisti nopeasti kartalla siitä, miten asia kannattaa toteuttaa. Vaikka heiltä tulevat ideat ovat usein erilaisia kuin mitä olisimme itse miettineet, niissä on ymmärretty oleellinen ja ne ovat helppoja toteuttaa. Näin kuvaa yhteistyötä Orient Occident Oy:n toimitusjohtaja Mikko Puputti.

Kuudes Aisti on tuonut yhteistyön myötä mukanaan rennomman myyntityön ohjaamisen ja toimivan asiakasdialogin myynnin ja markkinoinnin avulla.

Tärkeintä kumppanuudessamme on se, että Kuudes Aistin kokemus ja näkemykset saadaan tarvittaessa myös joustavasti ja nopeasti käyttöön. Koska he ymmärtävät nopeasti oleellisen, asiat eivät jää suotta roikkumaan, vaan valmista syntyy heti, kertoo Puputti.

Yhteistyömme lähti liikkeelle myynnin kehityskeskusteluista, josta se on nyt parin vuoden aikana laajentunut kokonaisvaltaiseen markkinoinnin kehittämiseen.

Moni asia muuttunut.
Mahdollisuuksia on enemmän. Kauppaa tehdään aktiivisesti. Olisiko aika tavata ja saada hyviä asioita aikaan.

Jätä puhelinnumerosi ja paras aika tavoittaa, niin käydään yhdessä läpi miten saamme hyvät aikomukset kasvua vauhdittavaksi toiminnaksi. 

Moni asia muuttunut.
Mahdollisuuksia on enemmän. Kauppaa tehdään aktiivisesti. On aika jälleen tavata ja aktivoitua.

Jätä puhelinnumerosi ja paras aika tavoittaa, niin käydään nopeasti läpi miten saamme selkerangan suoristettua organisaatiosta. Luodaan pelisuunnitelma ja pelataan tiiminä!