Lejos

”Tarina elää joka päivä”

Tarina elää joka päivä

Yritystarina elää aidosti arjessa ja sen seurauksena Lejos Oy on saanut yhdeltä asiakkaaltaan jopa kunniamaininnan vuoden 2018 parhaana kumppanina. Samalla yrityksen tulos on viimeisen kolmen vuoden aikana parantunut merkittävästi.

– Lejos Oy:n ja Kuudes Aistin yhteistyön lähtökohtana oli viedä tuoteryhmien ympärille luotuja toimivia myynnillisiä näkökulmia koko yrityksen tasolle. Tällä haluttiin varmistaa, että tuoteryhmien markkinoinnissa havaitut vahvuudet hyödynnetään paremmin kaikkialla, kertoo Lejos Oy:n toimitusjohtaja Oskar Lindroos.

– Nyt olemme tilanteessa, että asiakaslupaukset ovat niin luonnollinen osa myyjän ajattelua, että tarvittavat argumentit tulevat automaattisesti tarjouksiin. Kun tarina on looginen, innostava ja helposti johdettavissa, asiat tulevat kuin itsekseen, Lindroos toteaa lopuksi.

Opimme ennakoimaan paremmin asiakkaiden tarpeita ja samalla tarjoamaan palveluitamme laajemmin.”

Moni asia muuttunut.
Mahdollisuuksia on enemmän. Kauppaa tehdään aktiivisesti. Olisiko aika tavata ja saada hyviä asioita aikaan.

Jätä puhelinnumerosi ja paras aika tavoittaa, niin käydään yhdessä läpi miten saamme hyvät aikomukset kasvua vauhdittavaksi toiminnaksi. 

Moni asia muuttunut.
Mahdollisuuksia on enemmän. Kauppaa tehdään aktiivisesti. On aika jälleen tavata ja aktivoitua.

Jätä puhelinnumerosi ja paras aika tavoittaa, niin käydään nopeasti läpi miten saamme selkerangan suoristettua organisaatiosta. Luodaan pelisuunnitelma ja pelataan tiiminä!