Dinolift

”Uudistimme yrityksemme kehityspolun ja määrittelimme must win battlet.”

Uudistimme yrityksemme kehityspolun

Löysimme Kuudes Aistin kanssa liiketoiminnallemme tärkeimmät must win battlet ja tunnistimme ne polut, joita kulkemalla tavoitteisiin päästään.

Näin sanoo kevyitä henkilönostimia valmistavan Dinolift Oy:n hallituksen puheenjohtaja Karin Nars yhteistyöstä Kuudes Aistin kanssa.

Toimialamme kehittyy ja muuttuu. Halusimme löytää uusia näkökulmia toimintaamme ja terävöittää strategiaamme, jotta keskitymme oikeisiin asioihin seuraavan viiden vuoden aikana. Halusimme että meidän ajatuksia haastettaisiin ja halusimme varmistaa, että emme liikaa takerru operatiivisiin yksityiskohtiin. Löysimme samalla yhteisen tavoitteen ja fokusalueet, jotka vievät meitä kohti sitä tavoitetta ja joihin me kaikki pystymme sitoutumaan. Yrityksen päätavoitteen löytäminen auttoi myös hallitusta ja johtoryhmää määrittelemään tälle vuodelle selkeät seurattavat tavoitteet.

Strategian kehittäminen käytännön tasolla jatkuu vielä pitkään organisaatiossa, mm. pelisääntöjen laatimisella ja arvojen konkretisoimisella eri esimerkein.

Samalla saimme uusia ajatuksia siitä, miten arvot ja strategia saadaan vietyä käytäntöön päivittäisessä työssä.

Moni asia muuttunut.
Mahdollisuuksia on enemmän. Kauppaa tehdään aktiivisesti. Olisiko aika tavata ja saada hyviä asioita aikaan.

Jätä puhelinnumerosi ja paras aika tavoittaa, niin käydään yhdessä läpi miten saamme hyvät aikomukset kasvua vauhdittavaksi toiminnaksi. 

Moni asia muuttunut.
Mahdollisuuksia on enemmän. Kauppaa tehdään aktiivisesti. On aika jälleen tavata ja aktivoitua.

Jätä puhelinnumerosi ja paras aika tavoittaa, niin käydään nopeasti läpi miten saamme selkerangan suoristettua organisaatiosta. Luodaan pelisuunnitelma ja pelataan tiiminä!